Online Fashion editorial ‘Two sides of a Labyrinth’

Two sides of a labyrith is een project gebaseerd op de zintuigelijke overbelasting die in het dagelijks leven wordt ervaren. Waar snelheid en productiviteit centraal staan. De enorme informatie die elke dag word verzameld, moet door de geest worden verwerkt. Dit proces zal in de droom en de droomwereld verwerkt worden. In de droom worden de ervaringen en emoties vertaald en gebundeld in een wereld van beeld, wezens en monsters.

Die droomwereld en het proces worden vertaald door het gebruik van verschillende weeftechnieken door Berdine Dijkstra in haar designs. Ook zoekt ze naar mogelijkheden om deze droomwereld en de emoties te vertalen naar haar designs. Hand gewoven technieken en het proces hiervan staat haaks tegenover de snelle wereld. Waar de focus ligt op ambacht en het handgemaakte, gedetailleerde en langzame proces. Elke draad is door de handen van de maker gegaan

LEES MEER…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: