Fashion fotografie

Mode fotografie


Fashionfotografie is onmisbaar voor jouw merk. Het is een stukje personal branding. Hoe zet je jezelf en je bedrijf neer, wat wil je uitstralen en wat voor soort fotografie past hierbij? Denk aan professionele foto’s van kleding, schoenen of accessoires. Ik ga samen met jou op zoek naar een stijl die bij jou past! Of het nu gaat om een vette mode campagne, lookbook of webshopfotografie, samen halen we alles uit de kast om iets tofs neer te zetten. Deze fotoshoot kan zowel op locatie als in de studio plaatsvinden. 

Lookbook fotografie


Ben je klaar om je brand of kledinglijn te lanceren en heb je hier professionele foto’s voor nodig? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Mode en styling zitten me in het bloed, ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ook ben ik creatief in het meedenken van concepten en manieren om jouw brand goed naar voren te brengen en beeldend aantrekkelijk te maken. Of het nu gaat om de fotografie voor een magazine, website of social media, ik kan je hierbij helpen.

Durf jij het aan?Ervaring


Met mijn achtergrond als styliste heb ik een oog voor detail, kleur , compositie en het creëren van een passende setting. Omdat we in een tijd leven waarin social media steeds meer op de voorgrond is getreden is het belangrijk om op te vallen. De inhoud die je online plaatst, is belangrijk geworden en moet dus goed zijn. Kleurrijk, vrolijk, toegankelijk en bright, zijn termen die in mijn ogen passen bij dit beeld. Je kunt kiezen voor vrolijke en kleurrijke content, maar we kunnen ook voor ‘echte foto’s’ gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan body positivity. Welke foto’s passen bij jouw doelgroep?

Siz Brand campaign
2022

Lagos
2022

Bandini Beachwear
2022

Summer
2022

RR Jewellery campaign
2022


Marlien Peeters design
2021

Tropical Paradise
2021

Desert Chique
2021

%d bloggers liken dit: