Modellen portfolio

Portfolio fotografie

Wanneer je wil starten aan een modellencarrière is het belangrijk om een professioneel portfolio te hebben. Dit portfolio laat je zien aan modellen- en casting bureaus om opdrachten te krijgen. Hierbij is het belangrijk dat je duidelijke en unieke foto’s laat zien, die ervoor zorgen dat ze juist jóu willen boeken! Ik haal samen met jou alles uit de kast om een zo divers en creatief mogelijk portfolio op te bouwen. Dit zodat je een vliegende start kunt maken binnen de modellenwereld!


: )

Waarom foto’s voor je portfolio?

Tegenwoordig is het enorm belangrijk om jezelf op een goede en professionele manier te presenteren. Ik werk vaak samen met modellen en weet hoe belangrijk het is om een uniek en divers portfolio te laten zien aan castingbureaus. Zo krijg je meer opdrachten en zet je jezelf professioneel neer. Belangrijk hierbij is om veelzijdigheid te laten zien. Dit zowel in kleding, als in poses en gezichtsuitdrukkingen. Na deze shoot ga je naar huis met een goed basisportfolio. Daarnaast geef ik je tips and tricks die je kunnen helpen om jezelf naar een next level te tillen. Deze ervaring helpt je dan weer verder bij toekomstige fotoshoots!

WAT IS JOUW FAVORIETE KLEUR?

Wat krijg je?

Een fotoshoot met professionele begeleiding. Of het nu gaat om naturel polaroidfoto’s, of beautyshots met een gave oog make-up, alles is mogelijk! Met mijn achtergrond als styliste kan ik je helpen de juiste keuzes te maken in kleding. Omdat bij deze shoot de diversiteit zo belangrijk is, is het goed om een aantal kledingsets mee te nemen. We kunnen samen kijken welke het beste passen bij de shoot. Na afloop van de shoot kies je thuis de beste foto’s uit en deze ga ik met zorg voor je bewerken. Zo heb je uiteindelijk meerdere creatieve, mooie, toffe en professionele foto’s om in je portfolio te stoppen. Je kunt ervoor kiezen om je make- up zelf te doen. Wil je dit liever laten doen? Geen probleem! Neem contact op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: