Portret

Geef jezelf of je bedrijf een gezicht. Een eerste indruk en uitstraling zijn belangrijke dingen waar ik je mee kan helpen. Altijd en overal. Op een mooie plek met een ondergaande zon, in een mooi bloemenveld, bij je thuis of wandelend op de heide. We kunnen verschillende ideeën uitwerken en kijken wat bij jou past.

Portret foto’s

Je hebt ze tegenwoordig bijna overal voor nodig. Doordat social media een steeds belangrijkere rol in ons leven is gaan spelen, is personal branding dat ook. Hoe zet je jezelf neer en hoe presenteer je jezelf online? Hierbij zijn professionele foto’s heel belangrijk en hier kan ik je bij helpen!

Een goede nabewerking telt!

Steeds meer foto’s in magazines, maar ook op social media worden met zorg nabewerkt. Je kunt dit zo extreem of subtiel doen als je wilt. De bewerking is een belangrijk onderdeel naast het fotograferen en neemt ook veel tijd in beslag. Met de bewerking kun je een sfeer extra benadrukken of een gezichtsuitdrukking accentueren.

In de studio of op locatie

Deze shoot kan plaatsvinden in de studio of op locatie. We maken een plan voor jou op maat en kijken naar de mogelijkheden.

Samen gaan we op zoek naar een stijl die bij jou past!

— Daisy Roefs

Neem contact op voor de mogelijkheden..

%d bloggers liken dit: